torsdag den 26. juli 2012

shopping og indkøb


Hvor handler man diverse ting

La Cañada, Carretera de Ojen, afkørsel 182 (mod Marbella) 11 km fra Las Olas
stort shoppingcenter med 287 butikker. Kæmpe supermarked a la Bilka, men høj kvalitet. Der er hårde hvidevarer, el artikler, køkkenting mmm. Mange biografer. Habitat
, masser af glasting, bestik, tallerkner og badeværelseting.
Habitat, interieurting, lamper og møbler mmm, og ikke mindst et hav af tøj og sko butikker! Supermarkedet her er El Campo og det er varer af høj kvalitet.

Shopping center Miramar, Fuengirola, afkørsel lige efter den gamle borg Sohail, 10 km fra Las Olas
Stort shopping center, også med stort supermarked, Eroski. Mange af de samme forretninger men ikke så mange. Stort biografområde, hvor film kan ses på originalsproget!!! Supermarkedet herinde er Eroski - kæmpeudvalg og lækre varer
El Corte Ingles, vores svar på Magasin og Illum, der ligger et kæmpe et i Puerto Banus og en mindre i Fuengirola, samt en mega store i Malaga midt på Alamedaen, hovedgaden man kommer ind på når man forlader motorvejen.

Supermarked Euromarket, Fuengirola
Her kan man få en masse skandinaviske varer.

Mercadona, Calahonda og La Cala,
Typisk spansk supermarked, god fiskeafdeling

Lidl, Calahonda, Fuengirola

Supersol, La Cala, Calahonda
Lidt dyre supermarked, men har en god bagerafdeling og lækre grønt og kød, tag den store i Calahonda der hedder El Olivo ikke den lille i Zocco.

Makro, ligger på A7 – men man er nødsaget til at kører til Bauhaus og vende – da det ligger på samme side som lufthavnen når man kommer vest fra (fra os) svarer til Metro i DK. Kød af god kvalitet og mange andre ting.

Centro Idea, dansk shopping center, Fuengirola, Mijasvejen

Der er en dansk slagter i Centro Idea, samt en helsebutik, hvor man kan få forskellige danske præparater. Der er gavebutikker, forsikringsassurandør og tøjbutikker, La Divina, undertøjsbutik med alle de gode mærker til en fantastiske priserJ

Bauhaus, Malaga, afkørsel efter lufthavnen mod Malaga
Det er jo som i DK

Malaga Outlet, i samme kompleks som Bauhus ligger et mindre outlet med forretninger  fra El Corte Ingles, Adolfo Dominguez, Mango, festkjole butik mm, en stor legetøjsbutik, solbrille biks

Plaza Mayor Outlet, Torremolinos, outlet i næsten amerikansk dimension, ligger bagved IKEA´s parkeringsplads, samme afkørsel, men begge omkring liggende motorveje fører dertil.

IKEA, på motorvejen ved Malaga lufthavn vest på (ud mod os)

Leroy Merlin, findes ved La Cañada og IKEA og mange andre steder,
Butik a la Silvan

Fuengirola, nærmeste store by, med masser af forretninger og shopping. Hyggelig strandpromenade.

Marbella, næstnærmeste by, gammel bydel, meget flot og charmerende, masser af små butikker, restauranter. Lang strandpromenade uden trafik.

Torremolinos, turistby af dimensioner, men altid liv og mange restauranter og butikker på lang gågade.

Puerto Banus, efter Marbella, går man efter alle de eksklusive mærker, er det stedet at handle, Gucci, Dior, Chloé, Versace, Louis Vuitton med mange flere. Og mange sjove barer er der også – spise der ikke det er dårlig kvalitet og dårlig service!!! For mange turister….og så er der jo masser at se på – dyre biler og både en masse!















Ingen kommentarer:

Send en kommentar